REKLAME

Mixels

Mixels er sjove, drillesyge væsener, der lever i stammer med tre medlemmer i en verden, hvor alt handler om "at kombinere". Én stamme kan kombineres med en anden stamme for at skabe større og mere komplekse Mixels, eller to stammer kan kryds-kombineres for at få del i hinandens evner. Det eneste, det kræver, er et par villige Mixels og en Kube, den magiske terning, der altid finder en enestående ny måde at kombinere Mixels på.

TOONS

Slimklatterne

Slimklatterne

Slimklatterne er den mest slimmede af alle stammerne. Glurt, Glomp, Torts, Slusho, Gurggle og Dribbal lever nær jordoverfladen i kloakrør eller på underjordiske lossepladser omgivet af alger, brune bleer og andre ulækkerier.

MUMSERNE

MUMSERNE

MUMSERNE – SNAX, BERP og VAKA-WAKA – er altid sjove at være sammen med ... hvis du altså kan forstå, hvad de siger. De går altid og gumler på et eller andet. Og taler helst med mad i munden.

SVEJSERNE

SVEJSERNE

SVEJSERNE – KRAMM, FORX og WUZZO – er de skjulte arbejdere på planeten Mixel. Hele deres eksistens er baseret på én bestemt funktion, når der skal bygges eller repareres ting. De kan nemlig - rent fysisk - blande sten og metal til alle former for mekanisk værktøj.

Frostnæserne

Frostnæserne

Mød Chilbo, Krog, Snoof, Flurr, Lunk og Slumbo fra stammen Frostnæserne.

Lixerne

Lixerne

Meet Spugg, Tungster and Turg from the Lixers tribe.

Klinkerne

Klinkerne

Mød Gox, Jinky og Kamzo fra stammen Klinkerne.

Kredsløberne

Kredsløberne

Mød Niksput, Nurp-Naut og Rokit fra stammen Kredsløberne.

Infernitterne

Infernitterne

Mød Flain, Zorch, Vulk, Burnard, Flamzer og Meltus fra stammen Infernitterne.

Glødningerne

Glødningerne

Mød Boogly, Globert og Vampos fra stammen Glødningerne.

Scorpi

Scorpi

Den her storøjede fyr elsker at kramme, hvilket godt kan være lidt problematisk, da hans krop er fyldt med spidse kanter. Ligesom de andre medlemmer af Klostikkerne er Scorpi en meget kærlig Mixel.

Footi

Footi

Det her ranglede energibundt elsker at hoppe og danse, selvom han har enorme og knivskarpe fødder. På trods af sit stikkende ydre er Footi dog lige så sød og kærlig som resten af Klostikkerne.

Hoogi

Hoogi

Hoogi elsker at kramme, selvom han har knivskarpe kløer som hænder. Og han glemmer ofte, at han er helt dækket af farlige pigge - akkurat som resten af Klostikkerne.

Wizwuz

Wizwuz

Wizwuz bøvser en magisk blå substans, elsker at bruge sin hale, der er formet som en klo, og er i det hele taget en sand underholder!

Magnifo

Magnifo

Mageløse Magnifo er en super selvsikker tryllekunstner, der har to magiske tryllestave og lægger hele sit hjerte i hvert eneste trylleshow.

Mesmo

Mesmo

Mesmo er et magisk geni med vinger og troldmandshatte over sine øjne! Han er lilla ligesom resten af Trylletosserne og er fantastisk til at huske trylleformularer!

Flurr

Flurr

Flurr er den mest "vågne" Frostnæse og virker aldrig søvnig. Det gør ham helt automatisk til leder af stammen. Da han er nysgerrig af natur, elsker han at udforske Frostnæsernes land for at holde øje med, om der er problemer i farvandet.

Lunk

Lunk

Lunk er den "langsomme" Frostnæse. Men hvad han mangler i intelligens og elegance, kompenserer han så rigeligt for med viljestyrke. Han ser grinagtig ud, når han vralter hen over is, mens han holder balancen med sine små buttede hænder.

Slumbo

Slumbo

Slumbo er den "søvnige" Frostnæse, og der skal intet mindre end et jordskælv til at vække ham. Han falder i søvn på de mest uheldige tidspunkter, for eksempel midt i frokosten, eller mens han falder ud over en klippeskrænt.

Kraw

Kraw

Kraw er leder af Flekserne. Han er lille af størrelse, men har et gigantisk ego og mener selv, at han er den klogeste Mixel af alle. Kraw elsker at udfordre alle og enhver til dueller på viden.

Tentro

Tentro

Tentro er den stærkeste af alle Flekserne, men også den mest følsomme. Han mangler selvtillid og bringer sig selv i vanskeligheder på de mest uheldige tidspunkter. I virkeligheden har han bare brug for lidt kærlig omsorg.

Balk

Balk

Balks mest påfaldende kendetegn er hans hoved. Akkurat som en gummihammer kan han med hovedet vædre, hamre, knuse og smadre alt, hvad han kommer i nærheden af.

Jawg

Jawg

Jawg, der er leder af Hugtænderne, er en meget loyal og dyrisk Mixel. Intet kan forhindre ham i at bruge sine utroligt store og vanvittigt stærke tænder til at beskytte sin stamme og bide indtrængende.

Gobba

Gobba

Gobba er medlem af Hugtænderne og har nogle vilde smagsløg. Hans lange piskelignende tunge giver ham en utrolig smagssans, som er så nøjagtig, at den kan bruges til at finde mistede genstande, lidt ligesom en sporhund.

Chomly

Chomly

Chomly er en sløv affaldsknuser. Hold hænder og fødder på afstand, for han spiser så godt som alt. Det giver ham verdens mest ildelugtende ånde og for at gøre det hele endnu værre, taler han enormt langsomt.

Teslo

Teslo

Teslo er en frygtløs og talentfuld bjergbestiger, der kan bruge sin elektrisk ladede hale til at klatre op ad enhver overflade.

Zaptor

Zaptor

Zaptor er en strømførende adrenalinjunkie, der er klar på hvad som helst. Hans krop er som en levende lynafleder, hvilket gør ham i stand til at lagre og frigøre enorme energimængder.

Volectro

Volectro

Volectro er en lettere forvirret, joke-elskende Mixel, der har fået stød lidt for mange gange. Han tilhører stammen Elektroiderne, og hans krop udsender en statisk energi, der tiltrækker alt omkring ham.

Shuff

Shuff

Shuff er et klodset, sky og meget venligt medlem af Stenkvaserne. Han forsøger altid at hjælpe, men ender som regel med at smadre alt omkring sig. Hans krop er som en levende nedbrydningskugle.

Seismo

Seismo

Seismo er en genert og lidt nervøs Mixel. Hvis han bliver rastløs og begynder at tromme med foden, er der problemer i farvandet. Han har enorme fødder, som kan bruges til at lave jordskælv, der kan gennembryde klippelag efter klippelag.

Krader

Krader

Krader er en benhård, temperamentsfuld og kontant fyr. Det gør ham til det nærmeste, Stenkvaserne kommer en leder. Med sin barberblads-skarpe roterende hånd kan han grave dybe huller og flå igennem sten af alle slags.

Vulk

Vulk

Vulk er en sand muskelmand. Han er måske ikke så klog, men han har hjertet på rette sted. Med sine brandvarme hænder kan han grave en flugtvej til dig eller gøre en overflade så rødglødende, at fjender ikke kan krydse den.

Zorch

Zorch

Zorch er en lettere flabet spøgefugl, der er så hurtig, at han kan slippe afsted med næsten hvad som helst. De flammende jetmotorer, han har på ryggen, kan flytte ham hen, hvor han vil, med overraskende høj hastighed.

Flain

Flain

Flain er det kloge hoved. Han lægger altid planer og går til alle situationer med stor forsigtighed, mens han forsøger at holde hovedet koldt. Eneste problem er, at hans hoved begynder at brænde, når han tænker for meget.

+ TOONS
Tilbage til toppen