REKLAME

Dexters Laboratorium

Hver dag går vidunderdrengen Dexter ind i sit hemmelige laboratorium i sit værelse for at løse alverdens problemer, Det kan være alt fra at frelse verden til at stoppe bøllerne i skolen. Det er kun barnlige søster, Dee Dee, der elsker at danse ballet, der forstyrrer ham en gang imellem.

Dexters Laboratorium-Nyeste videoer

REKLAME

TOONS

Dexter

Dexter

Dexter er et typisk geni. Han går kittelklædt, er 90 cm høj og taler med underlig accent. Men hans største problem er at sørge for, at hans pilfingrede søster Dee Dee ikke spolerer hans store opfindelser.

Dee Dee

Dee Dee

Dee Dee er Dexters storesøster og hans største plageånd, når det gælder videnskabelige opdagelser. Hun er en rigtig pige, der let tiltrækker sig kaos, og som tit danser og vimser omkring i hans laboratorium.

Mandark

Mandark

Dexters ærkefjende Mandark har samme intelligensniveau som Dexter, men hans laboratorium er desværre både større og bedre. Mandarks største ambition er at få lukket Dexters laboratorium og være det eneste videnskabelige geni.

Mor

Mor

Dexters glade, husmoderlige mor aner ikke, at hendes søn har et hemmeligt laboratorium i huset. Som forælder udstikker hun tit pligter, der kommer i karambolage med Dexters arbejde.

Far

Far

Dexters far er ubekymret og lykkeligt uvidende om Dexters fritidssysler. Dexter gør selv sit for, at det forbliver sådan.

+ TOONS
Tilbage til toppen