REKLAME

Fosters Hjem For Fantasivenner

Når børn bliver store, hvad sker der så med de fantasivenner, de havde som børn? De kommer på Fosters Hjem For Fantasivenner. Et hjem for de bedste venner, man kan forestille sig.

REKLAME

TOONS

Bloo

Bloo

Bloo er den bedste fantasiven nogensinde, eller det synes han da i hvert fald selv. Han er charmerende og skæg, men han har også et kæmpe ego, og han lader til altid at havne i en masse ballade.

Mac

Mac

Mac er en helt almindelig, klog dreng på otte år bortset fra, at han tilbringer det meste af tiden sammen med sin fantasiven Bloo, der altid laver ballade på hjemmet for fantasivenner.

Villy

Villy

Villy er høj, mangler en arm, og han skeler lidt på venstre øje. Men selvom livet har været lidt hårdt ved Villy, er han utroligt glad, positiv og optimistisk - det er næsten for meget af det gode.

Coco

Coco

Coco er… ja, altså hun er lidt småtosset. Hun siger ikke andet end "coco" og lægger kulørte plastikæg, der har overraskelser indeni. Nogle af dem er gode, nogle af dem er dårlige, og nogle af dem kan man simpelthen ikke forstå.

Eduardo

Eduardo

Eduardo har spidse horn og er kæmpestor. Han ser altså lidt uhyggelig ud. Men det er han han ikke - tværtimod. Han er faktisk er bange for alt, der rører sig.

+ TOONS
Tilbage til toppen