REKLAME

Dreamworks Dragerytterne: Berserkø's Beskyttere

Mød figurerne fra Dragerytterne fra Bersærkø, og få mere at vide om dine favorittrænere og -drager! Find ud af mere om Hikke, Tandløs, Stoick, Astrid, Stormflugt, Gobber, Snotlømmel og de andre figurer fra TV-serien. Få den bedste information om Dragerytterne fra Bersærkø på Cartoon Network!

REKLAME

TOONS

Astrid

Astrid

Astrid, der er en kvik og frygtløs kriger, er ofte ved Hikkes side. Astrids drage, Stormflugt, er smuk og stærk – ligesom hun selv.

Fiskeben

Fiskeben

Med sit enorme kendskab til drager er Fiskeben som et omvandrende drageleksikon. Hans evne til at finde frem til dragernes svagheder er med til at redde liv!

Hikke

Hikke

Hikke er den oprindelige dragetræner og lederen af Bersærkøs Dragetrænerakademi. Han forsøger frem for alt at bevare den skrøbelige alliance mellem menneskene og dragerne.

Ruffnød og Tuffnød

Ruffnød og Tuffnød

Ruffnød og Tuffnød er tveæggede tvillinger, der altid konkurrerer med hinanden. De har den samme vilde energi og elsker adrenalinpumpende eventyr.

Snotlømmel

Snotlømmel

Snotlømmel er en ubehøvlet og aggressiv ung viking. Han lægger ikke skjul på sine følelser for Astrid. Desværre for ham er hun ikke interesseret.

+ TOONS
Tilbage til toppen