REKLAME

Chowder

Chowder, den lille kok med de store drømme og en endnu større appetit, er det største, der er hændt Cartoon Network, siden store ting blev opfundet. Chowder er kokkeelev i den mystiske by Marcipan, hvor alt går an og intet er normalt, særlig ikke de folk, der lever der.

REKLAME

TOONS

Chowder

Chowder

Chowder elsker mad højere end noget andet. Han er altædende. Alt. Bare se ham. Chowder bor hos chefkokken, den legendariske Tan Dori og hans kone Trifli.

Tan Dori

Tan Dori

Tan Dori er en meget bosset boss. Han ved næsten alt om alting, og som den kloge guru han er, giver han altid Chowder gode råd … at han synes, at han er damernes ven - og det er han ikke.

Trifli

Trifli

Trifli er den reelle magt bag Tan Doris cateringfirma. Hun koster rundt med sin mand, den legendariske kokkeguru, som var han en uartig skoledreng. Inderst inde har hun et hjerte af guld … Det er bare gemt rigtig godt væk.

Schnitzel

Schnitzel

Schnitzel er et stort brunt monster, der arbejder i Tan Doris køkken. Han har ikke særlig meget humoristisk sans, men det skal du ikke sige til ham.

Panini

Panini

Panini er vild med Chowder. Hun har fået ind i hovedet, at Chowder er hendes kæreste. Chowder bliver ved med at fortælle hende, at det ikke passer, men Panini kender vejen til Chowders hjerte og han vil hele tiden have mere.

+ TOONS
Tilbage til toppen